Hola, rolers!

Ja va sent hora que us posem al dia sobre com van les coses al nostre apreciat Club de Rol. Si seguiu les nostres xarxes socials, la majoria de les coses que direm no seran gran novetat, però potser algunes altres si.

Per la FM de la UAB, la nostra associació va participar molt activament organitzant jocs de rol en viu, de taula i una paradeta on vam vendre beguda i menjar. Moltíssimes gràcies a tothom que va ajudar, ja sigui fent activitats o passant la festa darrere de la barra!

Divendres passat, és a dir el 13 de novembre, vam fer una projecció de Rocky Horror Picture Show. Va ser tot un èxit, però lamentablement no en tenim fotos (porque es mu verde), però tranquils, que per carnaval ho repetirem. A més a més aviat començarem el cicle de cinema friki, ja farem una actualització del blog per a presentar-lo com es mereix, així que estigueu atents.

 

Aquell mateix dia vam fer la nostra primera nit lúdica del curs, si no vau poder anar-hi (o si voleu repetir) aquí teniu el cartell amb el calendari.

Aquest post també és per comunicar-vos que ja tenim xapeees!! Costen 0,50€ dues i 1€ cinc. Si en voleu alguna, no dubteu en acostar-vos a l’Hotel d’Entitats i demanar-les a algun membre de la junta. Ah i per aquells rolers que encara no teniu daus (molt malament!), és possible que també en tinguem a la venta d'aquí molt poc, estigueu atents al nostre twitter i facebook.

(i hi ha més models en camí)

I, òbviament, el millor pel final. Com ja sabreu, ja vam escollir el model del carnet de soci del CRUAB. En aquests moments s’està buscant on imprimir-los amb qualitat i de forma rentable, i aviat tots tindreu carnets a la vostra disposició. Recordeu que hi ha un espai per posar-hi el vostre sobrenom així que si no en teniu... ara és el moment de guanyar-vos-en un (no la lieu massa si us plau)

Ens veiem per l’Hotel, cruabers i futurs cruabers!

Frostie i Judío Cudeiro


Creat: 18/11/2015 21:06
Editat: 19/11/2015 00:15

Comentaris

Bloquejar comentaris de