Inventari acabat! Web funcional!

task done

 

Per fi, l'inventari està més o menys finalitzat (queden un parell de coses, res important, D&D 4...) i la web comença a estar més o menys funcional :D

En aquestes setmanes us anirem enviant les invitacions pel correu que vàreu donar al formulari d'entrada al Club (si encara no l'heu emplenat, contacteu amb els membres de junta :3).

A l'apartat del blog podreu llegir aquest diari del Club, on ficarem les noticies més importants i contingut interessant relatiu al Club (ya'know, rol i aquestes coses). Aquest és l'únic espai visible als no-socis (apunteu-vos al CRUAB! Són només 10€ de per vida o fins que algún tirà ho canvïi!) així que ens servirà també com a petita eina per a donar-nos a conèixer.

A l'apartat Material teniu disponible tooooooooooooot el material del que el Club és propietari, organitzat tot lo bé que hem sapigut (i m'he passat tres dies acabant-lo). Si veieu cap error, o teniu cap dubte sobre la manera com està organitzat, contacteu amb l'actual Vicepresident (o sigui, el menda lerenda) i molt amablement us enviarà a pastar al camp. En els pròxims mesos aquest inventari s'anirà perfeccionant, així que no patiu. Podeu ordenar els jocs segons les categoríes que us interessin (p.ex. "Durada", "Tipus", etc.) o buscar les etiquetes, que serveixen per a agrupar els objectes similars. També, dintre de la entrada de cada objecte, hi ha un calendari amb les dates en les quals està reservat; per a reservar quelcom, parleu amb els Admins.

A l'apartat Rols teniu disponible un petit servei per a crear i unir-se a partides, campanyes i demés. Teniu en compte que aquí és el màster qui mana i qui decideix qui juga i qui no, sense tenir en compte qui es va apuntar abans o després ja que, en aquest Club, els màsters són enviats del Todopoderoso Gary Gygax, déu de D&D; i per tant la seva paraula és llei (i si algú la caga, ells s'enmerden :P).

A l'apartat membres podeu veure la llista de Socis del Club que estàn inscrits a la pàgina, així com el seu estat (actiu o inactiu), els sobrenoms, etc.

A Votacions, els Admins us podrem obrir enquestes per tal de que decidiu coses referents al Club (adéu enquestes de Facebook! Adéu votar coses menors per la llista de correu!). Recordeu que només hi ha un usuari per soci, a més a més les enquestes no es poden editar un cop s'han creat; això vol dir que es molt difícil fer trampes per als Admins en qualsevol votació (res d'edicions de vots ni de comptes dobles). Si hi ha cap problema en una enquesta, s'ha d'eliminar i tornar a fer des de 0 (així que Admins: escriviu bé, cagoncony!).

Per últim, i només per uns pocs privilegiats, els Admins disposem d'un panel de control per a poder manegar i desmanegar. Algo bueno tenía que haber.

Si teniu cap problema amb el funcionament de la web, contacteu amb cruab.webmaster@gmail.com explicant com ha sorgit el problema, quan, etc.

Att:
David Perry O'Sanz,
#SHUPYSLE
Vicepresident del CRUAB


Creat: 25/02/2015 19:15

Comentaris

Judío Cudeiro

Per fi ho tenim tot ben ordenadet i catalogat :D


Bloquejar comentaris de