Assamblea del CRUAB

16/10/2016

Benvolguts membres del CRUAB,
En vistes dels resultats al doodle sobre la vostra disponibilitat de cara a la propera assemblea i tenint en compte la disponibilitat de la junta, es convoca aquest dimecres 19, a les 17:30, la primera assemblea del curs, a l'hotel d'entitats. L'ordre del dia de la reunió és el següent:
1. Lectura i aprovació de l’acta de la reunió anterior.
2. Informe de la Junta.
3. Estat de comptes.
4. Publicitat
5. Activitats
5.1. Valoració de les últimes activitats.
5.2. Proposta i organització de les properes activitats.
5.3. Festa Major de la UAB.
5.4. Cruolònies.
6. Organització interna
6.1. Comissions.
6.1.1. Reestructuració de les comissions
6.1.2. Comissió de compres (sol·licitat per Abel Muñoz).
6.2. Règim intern.
6.3. Pàgina web i comunicacions.
6.4. Direcció del club (sol·licitat per Abel Muñoz).
6.5. Sobrenoms (sol·licitat per Abel Muñoz).
6.6. Novençans (sol·licitat per Abel Muñoz).
6.7. Comunicació CRUAB-Dinamització comunitària.
7. Afers urgents o de tràmit.
8. Torn obert de paraules.

0 Comentaris

Hola, rolers!

18/11/2015

Ja va sent hora que us posem al dia sobre com van les coses al nostre apreciat Club de Rol. Si seguiu les nostres xarxes socials, la majoria de les coses que direm no seran gran novetat, però potser algunes altres si.

Per la FM de la UAB, la nostra associació va participar molt activament organitzant jocs de rol en viu, de taula i una paradeta on vam vendre beguda i menjar. Moltíssimes gràcies a tothom que va ajudar, ja sigui fent activitats o passant la festa darrere de la barra!

Divendres passat, és a dir el 13 de novembre, vam fer una projecció de Rocky Horror Picture Show. Va ser tot un èxit, però lamentablement no en tenim fotos (porque es mu verde), però tranquils, que per carnaval ho repetirem. A més a més aviat començarem el cicle de cinema friki, ja farem una actualització del blog per a presentar-lo com es mereix, així que estigueu atents.

 

Aquell mateix dia vam fer la nostra primera nit lúdica del curs, si no vau poder anar-hi (o si voleu repetir) aquí teniu el cartell amb el calendari.

Aquest post també és per comunicar-vos que ja tenim xapeees!! Costen 0,50€ dues i 1€ cinc. Si en voleu alguna, no dubteu en acostar-vos a l’Hotel d’Entitats i demanar-les a algun membre de la junta. Ah i per aquells rolers que encara no teniu daus (molt malament!), és possible que també en tinguem a la venta d'aquí molt poc, estigueu atents al nostre twitter i facebook.

(i hi ha més models en camí)

I, òbviament, el millor pel final. Com ja sabreu, ja vam escollir el model del carnet de soci del CRUAB. En aquests moments s’està buscant on imprimir-los amb qualitat i de forma rentable, i aviat tots tindreu carnets a la vostra disposició. Recordeu que hi ha un espai per posar-hi el vostre sobrenom així que si no en teniu... ara és el moment de guanyar-vos-en un (no la lieu massa si us plau)

Ens veiem per l’Hotel, cruabers i futurs cruabers!

Frostie i Judío Cudeiro

0 Comentaris

Hola holita, vecinitos

19/09/2015

Comencem un nou curs acadèmic i, amb ell, estrenem junta. Aquí ens podeu veure en una foto post-reunió.

Joder, com en som de sexys

D'esquerra a dreta tenim la Filemón, la nostra estimada tresorera que esperem que no fugi amb els calers; Judío Cudeiro, sexiest vocal alive; Billy el Niño, el presi; Bob Estropajo, el vice que algun dia morirà de riure per jugar a Cards Against Humanity; el Novio del CRUAB, secre(tly gay) i la Frostie, la vocal que està decidida a que tot membre del club tingui carnet.

I... en primer pla tenim dos vocals més, que com podeu veure, tot i intentar-ho desesperadament no aconsegueixen ser més sexys que en Judío Cudeiro: en Fétido Jones i el seu Látigo, en Pikachu.

Aaaaaaaaanyway, aviat farem la primera reunió amb els socis en la que comentarem què tenim planejat per aquest semestre. I bé, crec que de moment això és tot. Mirarem de tenir el blog actualitzat i de reforçar la nostra presència a les xarxes socials, així que ja ens anirem veient.

 

Fins aviat!

- Judío Cudeiro

 

Ep, ep, un moment, no marxeu, m'oblidava d'una costa MOLT important per a tots aquells que encara no sou membres del club:

APUNTEU-VOS AL CRUAB!!!

 

0 Comentaris

Inventari acabat! Web funcional!

25/02/2015

task done

 

Per fi, l'inventari està més o menys finalitzat (queden un parell de coses, res important, D&D 4...) i la web comença a estar més o menys funcional :D

En aquestes setmanes us anirem enviant les invitacions pel correu que vàreu donar al formulari d'entrada al Club (si encara no l'heu emplenat, contacteu amb els membres de junta :3).

A l'apartat del blog podreu llegir aquest diari del Club, on ficarem les noticies més importants i contingut interessant relatiu al Club (ya'know, rol i aquestes coses). Aquest és l'únic espai visible als no-socis (apunteu-vos al CRUAB! Són només 10€ de per vida o fins que algún tirà ho canvïi!) així que ens servirà també com a petita eina per a donar-nos a conèixer.

A l'apartat Material teniu disponible tooooooooooooot el material del que el Club és propietari, organitzat tot lo bé que hem sapigut (i m'he passat tres dies acabant-lo). Si veieu cap error, o teniu cap dubte sobre la manera com està organitzat, contacteu amb l'actual Vicepresident (o sigui, el menda lerenda) i molt amablement us enviarà a pastar al camp. En els pròxims mesos aquest inventari s'anirà perfeccionant, així que no patiu. Podeu ordenar els jocs segons les categoríes que us interessin (p.ex. "Durada", "Tipus", etc.) o buscar les etiquetes, que serveixen per a agrupar els objectes similars. També, dintre de la entrada de cada objecte, hi ha un calendari amb les dates en les quals està reservat; per a reservar quelcom, parleu amb els Admins.

A l'apartat Rols teniu disponible un petit servei per a crear i unir-se a partides, campanyes i demés. Teniu en compte que aquí és el màster qui mana i qui decideix qui juga i qui no, sense tenir en compte qui es va apuntar abans o després ja que, en aquest Club, els màsters són enviats del Todopoderoso Gary Gygax, déu de D&D; i per tant la seva paraula és llei (i si algú la caga, ells s'enmerden :P).

A l'apartat membres podeu veure la llista de Socis del Club que estàn inscrits a la pàgina, així com el seu estat (actiu o inactiu), els sobrenoms, etc.

A Votacions, els Admins us podrem obrir enquestes per tal de que decidiu coses referents al Club (adéu enquestes de Facebook! Adéu votar coses menors per la llista de correu!). Recordeu que només hi ha un usuari per soci, a més a més les enquestes no es poden editar un cop s'han creat; això vol dir que es molt difícil fer trampes per als Admins en qualsevol votació (res d'edicions de vots ni de comptes dobles). Si hi ha cap problema en una enquesta, s'ha d'eliminar i tornar a fer des de 0 (així que Admins: escriviu bé, cagoncony!).

Per últim, i només per uns pocs privilegiats, els Admins disposem d'un panel de control per a poder manegar i desmanegar. Algo bueno tenía que haber.

Si teniu cap problema amb el funcionament de la web, contacteu amb cruab.webmaster@gmail.com explicant com ha sorgit el problema, quan, etc.

Att:
David Perry O'Sanz,
#SHUPYSLE
Vicepresident del CRUAB

1 Comentari

Benvinguts!

17/08/2014

Amb aquest post s'estrena el blog de la nova web del CRUAB!

Trobareu una secció amb el material del que disposa el club amb la possibilitat de veure si està disponible. Per a fer reserves contacteu amb algun membre de la junta.

També hi ha una secció per a programar i gestionar els jugadors de partides de rol. Si vols masterejar una partida, crea'n una donant tota la informació necessària i avisa'n per la llista de correu, de manera que qui estigui interessat s'hi pugui apuntar. Un cop hi hagi prou gent, decideix quines persones apuntades seran els jugadors de la partida.

Si teniu algun problema amb el funcionament de la web, contacteu amb cruab.webmaster@gmail.com explicant com ha sorgit el problema, quan, etc.

 

Loquendo Vice!

0 Comentaris